Hé, welkom!


Fijn dat je een kijkje neemt in onze webshop! Het ziet er naar uit dat je fijne vooruitzichten hebt en dat je hiervoor graag beroep wil doen op onze producten en/of diensten. Je bent uiteraard meer dan welkom!

Doopsuikers en geboortekaartjes


Voor ieder wat wils! Bij ons kan je terecht voor zowel Do It Yourself projecten als door ons aangeboden geboorteprojecten. Heb je dus creatieve kriebels en wil je daarom graag zelf aan de slag? Neem dan gerust een kijkje in onze 'Doopsuiker' shop. Hier vind je tal van leuke producten en afwerkingsmaterialen om zelf aan de slag te gaan.

Heb je wel leuke ideeën maar laat je het knutselen toch liever aan anderen over of heb je helemaal geen idee waar te beginnen? Dan luisteren wij graag naar jouw wensen en verzorgen wij met veel plezier jouw persoonljk project! Ben je ook op zoek naar een leuk geboortekaartje? Dan kan jij een keuze maken uit onze kaartjes collectie (Kaartje on the go). Wil je het toch graag allemaal iets persoonlijker dan maken wij graag een kaartje voor jou op maat! (Custom made) Heb je nog verdere vragen of maak je graag een afspraak? Dan kan je een mailtje sturen naar info@frombailawithlove.be Wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!

Handgemaakte babyartikelen


Naast onze geboortekaartjes en doopsuikers vind je in onze 'Baby shop' de leukste handgemaakte babyartikelen. Van slabbetjes met de leukste prints tot de allerliefste dekentjes. Kom je graag aanlopen met een origeneel kraamcadeau? Dan kan je een vrolijk koffertje laten personaliseren of zijn onze scrabbleletters misschien wel iets voor jou!

What's new?


Instagram