Veelgestelde vragen

Zowel voor onze geboortekaartjes als doopsuikers nemen we graag voldoende de tijd om alles mooi afgestemd en naar wens af te werken, daarom hanteren wij graag een periode van 3 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum.

Bovengenoemde data is de ideale indicatie, wens jij graag vroeger van start te gaan dan juichen wij dit met heel veel enthousiasme toe!
Less stress = a happier baby ;)

Ben jij toch iets later van start gegaan met je zoektocht naar de ideale samenwerking voor je kaartje en/of doopsuiker? Aarzel niet ons te contacteren dan kijken wij graag even voor je na of we nog een gaatje vinden in onze agenda!

Vaak krijgen wij de vraag wat de prijs voor een geboortekaartje of doopsuiker bedraagt. Dit varieert voor ieder kaartje en elk doopsuikerproject en hangt af van verscheidene factoren. (Aantal, papiersoort, formaat, aanbreng van folie’s, diepdruk, etc..)
 
Aan de hand van het contactformulier maken wij graag een offerte op maat. 

Binnen een straal van 25km:
Wij ontzien jullie heel graag alle onnodige beslommeringen, zeker nu jullie eindelijk kunnen genieten van jullie kleine spruit. Daarom komen wij heel graag persoonlijk de kaartjes in de kraamkliniek of bij jullie thuis leveren.

Buiten een straal van 20km:
Woon je buiten een straal van 50km dan kunnen de kaartjes verzonden of opgehaald worden bij ons of bij de desbetreffende drukkerij.

Samen met de drukkerij proberen wij voor standaard* kaarten een levertermijn binnen de 24 uur te garanderen. Al zijn er een paar uitzonderingen op de regel:

Letterpress kaarten:
Voor letterpress kaarten kan de levertermijn oplopen tot 2 werkdagen.

Zondagen:
Op zondagen wordt er niet gedrukt. De eerstvolgende werkdag staat jouw drukwerk als eerste op de planning.

*Een standaard kaart = een kaart gedrukt op standaard papier (Glad gestreken - 350gr), zonder diepdruk, zonder folie’s of andere optie's.

We vinden het belangrijk dat elk ontwerp er piekfijn uitziet en spenderen er dan ook telkens de nodige aandacht en zorg aan. Ben je desondanks toch niet tevreden met het resultaat? Dan kan je jouw bestelling nog annuleren indien er nog niets in productie is gegaan.

Vanaf dat het eerste digitale ontwerp wordt doorgestuurd, wordt een annulatiekost van 50,- aangerekend ter compensatie van de werkzaamheden die zijn verricht voor het vervaardigen van het ontwerpvoorstel.

Indien de geboortekaartjes of extra’s al in productie zijn, dient het volledige bedrag betaald te worden.

Wanneer het langverwachte moment eindelijk daar is en jullie kleintje geboren is, geven jullie best zo snel mogelijk via sms alle informatie door (gewicht, lengte, uur, etc..).Er wordt een bevestiging (SMS) van ontvangst naar jullie teruggestuurd. Indien u dit niet binnen het uur hebt ontvangen, kunt u het best telefonisch contact met mij opnemen (0475 498 887).

Na het ontvangen van jullie sms passen wij de gegevens aan en sturen de laatste aangepaste versie naar jullie door. Dit kan via sms, e-mail, messenger of whatsapp.
We vragen voor een laatste bevestiging, daarna gaan de kaartjes in productie.

We houden jullie op de hoogte wanneer de kaarten geleverd, opgehaald of verzonden kunnen worden.

Van zodra er een eerste bestelling wordt geplaatst (proefdruk, omslagen, stickers, doopsuiker artikelen, etc..) wordt een voorschot van 30% gevraagd. Wanneer jullie de papieren proefdruk hebben nagekeken en het kaartje op punt staat, bezorgen we jullie de eindfactuur. Bij doopsuikers ontvangt u de eindfactuur bij levering. Zo hoeven jullie zich na de geboorte van jullie kindje geen zorgen meer te maken over eventuele betalingen.

De verzendkosten bedragen momenteel:
€7,00 levering @ home
€6,00 levering @ pick up point
€3,00 lokale levering (postcode's: 9100, 9111, 9112, 9190, 9160, 9180)
€0,00 ophaling 

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en ontdek onze laatste nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen!