Algemene voorwaarden

1. Prijzen
  • De prijzen vermeld op de website zijn in euro, exclusief verzendingskosten.
  • Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven.
2. Bestelling

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling, betaalgegevens, het ordernummer en de totale kostprijs. From baila with love behoudt het recht bestellingen te weigeren in volgende gevallen:

1. Bij het niet voorradig zijn van een product;

2. Bij ernstig vermoeden van rechtsmisbruik of kwade trouw van de klant;

3. Bij overmacht.

Door te bestellen verklaar je tevens ouder te zijn dan 18 jaar.

3. Garantie
Gaat je bestelling bij normaal gebruik vroegtijdig stuk (binnen de 30 dagen) of zit er een duidelijke fout in, dan heb je recht op reparatie of krijg je je geld terug. Wanneer er gekozen wordt om het bedrag terug te storten, moet het product terug gezonden worden naar mijn adres (deze verzendkosten zijn voor mijn rekening). De keuze voor repareren of vergoeden ligt bij mij. Je garantie vervalt wanneer de schade is ontstaan door verkeerd wassen of wanneer het product door onjuist gebruik beschadigd is.
4. Verzending
Voor verzending worden de producten verzonden met Bpost. Hiervoor betaal je naar een postpunt 4,50 euro en naar een adres 5,00 euro verzendingskosten per bestelling.  Aangezien de producten steeds goed en met zorg verpakt worden, is from baila with love niet verantwoordelijk voor schade toegebracht aan de producten tijdens de verzending, alsook niet voor het eventuele verloren gaan van je bestelling
5. Betaling
 De betaling gebeurt altijd vóór de verzending via overschrijving naar het Fortis rekeningnummer BE98 0015 0558 5193 op naam van 'From Baila with love' en met duidelijke vermelding van het ordernummer (zie bevestigingsmail).

De bestelling wordt 10 dagen gereserveerd. Bij gebrek aan betaling na deze periode, worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.
6. Levertijd
Zodra de betaling gestort is op de rekening van 'From Baila with love', zal de bestelling tussen de 4-7 werkdagen worden geleverd, met uitzondering op feestdagen. Mocht er door overmacht of andere omstandigheden abnormale vertraging zijn, brengt 'From baila with love' je zo snel mogelijk op de hoogte.
7. Copyright

Op alle foto’s en beelden vertoond op de website van 'From baila with love' is copyright van toepassing. Dit geldt voor alle afbeeldingen, ongeacht de manier van verspreiden of de vorm waarin ze geleverd zijn.

Geen enkele foto mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, foto van foto, microfilm, digitaal of op welke andere wijze ook zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming.

Indien u zonder voorafgaandelijke toestemming gebruik maakt van een foto van deze website, wordt u aangemaand het gebruik te staken en wordt een schadeclaim bij u ingediend.

8. Maat- en kleurverschillen

 Er dient rekening te houden dat alle producten van 'From Baila with love' met de hand zijn gemaakt en er geen twee identieke stuks bestaan.

Er dient rekening te houden met kleine vorm- en kleurverschillen van de afgebeelde producten. Dergelijke kleine afwijkingen geven je niet het recht om een geleverd product te weigeren. De producten zijn niet op ware grootte afgebeeld.

9. Veiligheid

Alle producten van From Baila with love zijn met de grootste zorg gemaakt, echter moet er altijd rekening gehouden worden met eventuele slijtage of los komen van materialen. Wees dus altijd alert en voorzichtig met kleine onderdelen, knopen, veiligheidsogen, etc. 'From Baila with love' is niet verantwoordelijk voor eventueel inslikkings of verstikkings gevaar.

10. Bedrijfsgegevens

Deze website is eigendom van:

Joris Annabel

Adres: Dries 14 bus 3, 9112 Sinaai

Telefoonnummer: 0475 498887

E-mail: info@frombailawithlove.be

BTW-nummer: BE 0658.713.637

IBAN: BE98 0015 0558 5193

11. Wijzigingen
Het kan zijn dat deze voorwaarden in de toekomst om een bepaalde reden gewijzigd worden. Check dus bij iedere bestelling vooraf de laatste versie.